fbpx

Vacature bedrijfsleider

Vacature bedrijfsleider (38 uur per week)

Over La vita è bella

Sinds het voorjaar van 2019 gevestigd in het pittoreske Midlaren op slechts 1,5 km van de brink in Zuidlaren. Zoals de naam al doet vermoeden worden er uitsluitend Italiaanse gerechten in de keuken bereid. Het restaurant is geopend voor diner van woensdag tot zondag en het is mogelijk dat deze dagen in de toekomst worden uitgebreid. 

Er is plaats voor 150 gasten binnen en ook het terras biedt plaats aan 150 gasten. Naast al la carte zal La vita è bella zich in de nabije toekomst ook gaan richten op partijen. Bezoekers van het restaurant zijn divers, van jong tot oud, gezinnen, groepen, zakenlieden, etc.

Naast de vestiging in Midlaren is er een zusterbedrijf in Roden, genaamd Bella Sardegna. Ook hier wordt gekookt met passie voor de Italiaanse keuken. Er is plaats voor 130 gasten binnen en op het terras kunnen er nog eens 100 plaatsnemen.

Voor La vita è bella zoeken wij een bevlogen en enthousiaste bedrijfsleider, die de uitdaging aan wil gaan om dit prachtige horecabedrijf te leiden en verder te brengen. In deze functie geef je leiding door zichtbaar te zijn op de werkvloer. Je weet als geen ander dat resultaten belangrijk zijn, maar dat dat lege cijfers zijn als de gasten niet optimaal tevreden zijn. Je kunt het team zo motiveren dat elke gast zich welkom voelt en de medewerkers zichzelf blijven ontwikkelen.

Wij zoeken wij?

Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
Je hebt ervaring met sales en bent organisatorisch sterk.
Je hebt liefde voor de horeca en bent fulltime (38 uur) beschikbaar.

Eigenschappen als gestructureerd, sociaal, communicatief en verbindend vinden wij onmisbaar in deze rol. Jij neemt het team op een enthousiaste manier mee om zo een prachtbedrijf neer te zetten.

Wij bieden:
Een uitdagende en zelfstandige functie.
Een marktconform salaris afhankelijk van werkervaring.
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren?
Stuur dan je cv en motivatie naar info@lavitaebella.nl t.a.v. Chris Behrendt

Ristorante & pizzeria La vita è bella
Groningerstraat 31
9475 PA Midlaren
www.lavitaebella.nl