SAMEN ZIJN WIJ LA VITA E BELLA

SAMEN ZIJN WIJ LA VITA E BELLA

En delen we onze passie voor Italiaans eten met onze gasten...

Benvenuti a la Vita è Bella

Bij ons delen we graag onze passie voor Italiaans eten met onze gasten. Met liefde bereiden we authentieke gerechten die de smaakpupillen prikkelen en herinneringen oproepen aan de heerlijke keuken van Italië. Samen streven we ernaar om elke gast een onvergetelijke ervaring te bieden, waarbij het genot voor lekker eten en gezelligheid hand in hand gaan. La dolce Vita!
Kostas | Assistent Bedrijfsleider

Kostas | Assistent Bedrijfsleider

wave icon

“Bij La Vita voelt werken als thuiskomen. We vormen één grote familie bij La Vita è Bella. Ik ben erbij geweest vanaf de allereerste dag van opening op 9 mei 2019. Het persoonlijke contact met onze gasten is voor mij een van de meest waardevolle aspecten van mijn werk. Mijn favoriete Italiaanse gerecht is de Manzo.”

Sven | Sous-chef

Sven | Sous-chef

wave icon

“Bij La Vita è Bella draait het om meer dan alleen goed eten en drinken. Het is een plek waar werken synoniem staat voor plezier en teamwork. De unieke sfeer wordt gecreëerd door mensen die hun werk echt leuk vinden en er alles aan doen om die positieve energie te behouden. Het team is als een grote familie, altijd klaar om elkaar te ondersteunen en te motiveren. Mijn eigen ervaring begon als leerlingkok, daarna ben ik  doorgegroeid binnen het bedrijf, wat bewijst dat er volop kansen zijn voor wie ze grijpt. Mijn favoriete aspect van het restaurant? Zonder twijfel de open keuken, waar ik direct contact kan hebben met onze gasten. Als je eenmaal bij La Vita è Bella bent, moet je zeker de anatra (eendenborst) proberen, geserveerd met een goed glas chianti – een absolute aanrader!”

Zelfstandige kok

wave icon

Heb jij een passie voor de Italiaanse keuken? En kan jij niet wachten om die heerlijke smaken van Italië tot leven te brengen? Lees snel verder!

Assistent keuken

wave icon

Wil jij een bijdrage leveren aan de authentieke smaken van onze Italiaanse keuken? Van verse pasta’s tot ambachtelijke pizza’s! Lees snel verder!

Open sollicitatie

wave icon

Wil jij onderdeel zijn van ons gezellige en gepassioneerde team, maar weet je nog niet binnen welke rol? Non c’è problema.
Lees snel verder!

Creëer smaakvolle herinneringen met ons!

Creëer smaakvolle herinneringen met ons!

Word lid van ons team en maak deel uit van de Italiaanse culinaire traditie